Το νέο trailer του "You Were Never Really Here" ρίχνει στο ψαχνό

Ο Joaquin Phoenix έρχεται πιο άγριος από ποτέ!
08 Δεκεμβρίου 2017 19:03
Το νέο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το νέο θρίλερ της Lynne Ramsay με τίτλο You Were Never Really Here, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix.

Και ενώ μάθαμε ότι ο Joaquin Phoenix θα κηρύξει την αγάπη και την ομόνοια στον ρόλο του ως Ιησούς στο Mary Magdalene που ετοιμάζεται, θα τον δούμε να μας συστήνεται και ως ένας αμείλικτος εκδικητής στο You Were Never Really Here το οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών εισπράττοντας διθυραμβικές κριτικές.

Ο κεντρικός άξονας του εν λόγω σύγχρονου δράματος περιστρέφεται γύρω από έναν βετεράνο πολέμου, ο οποίος έχοντας βιώσει την απόλυτη βία στο πεδίο της μάχης αποφασίζει να κάνει σκοπό της ύπαρξής του την εύρεση και την προστασία αγνοούμενων κοριτσιών. Μεταξύ άλλων λοιπόν, θα αναλάβει μία αποστολή η οποία θα κλονίσει συθέμελα τον κόσμο του και θα φέρει στην επιφάνεια μία συνωμοσία που ίσως να του στοιχίσει ακόμη και την ίδια του την ζωή.

Το cast συμπληρώνουν οι: Judith Roberts, Ekaterina Samsonov, John Doman, Alex Manette, Dante Pereira-Olsen, και ο Alessandro Nivola.

Η πρεμιέρα του You Were Never Really Here έχει δρομολογηθεί για την Ελλάδα στις 22 Μαρτίου και στις Η.Π.Α. για τις 6 Απριλίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: