Αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του All the Money in the World

Η πρεμιέρα του μετατίθεται λίγες ημέρες αργότερα
08 Δεκεμβρίου 2017 06:40
Αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του All the Money in the World

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, ο Ridley Scott αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία διανομής του All the Money in the World στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες, μετατοπίζοντάς την για τρεις ημέρες πιο μετά, ενώ στην Ελλάδα θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου.

Ο διάσημος δημιουργός  αποφάσισε μεταφέρει το ντεμπούτο του βιογραφικού δράματος που σκηνοθέτησε αντί για τις 22 στις 25 Δεκεμβρίου του 2017. Δεδομένης της ταχύτατης αντικατάστασης του Kevin Spacey από τον Christopher Plummer και των συνακόλουθων πυρετωδών διαδικασιών που συντελέστηκαν για να προκύψει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εγκαίρως, έπρεπε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια να βρεθούν κάποιες ισορροπίες. Οπότε, μία αναγκαία αλλά αμελητέας σημασίας  καθυστέρηση θα μεσολαβήσει σε σχέση με το πότε είχε αρχικά οριστεί να κυκλοφορήσει το φιλμ από τις Sony και TriStar.

Ο Christopher Plummer πάντως ανταπεξήλθε στο ύψος των περιστάσεων και πλέον θα τον δούμε στην μεγάλη οθόνη ως τον εκατομμυριούχο John Paul Getty, ο οποίος έπαιξε κομβικό ρόλο όσον αφορά την υπόθεση της απαγωγής του έφηβου εγγονού του το 1973. Η άψογη συνεργασία του βετεράνου ηθοποιού με τους  Michelle Williams και Mark Wahlberg αποδείχτηκε έμπρακτα καθώς οι ομαδικές σκηνές των χαρακτήρων που ενσαρκώνουν έπρεπε να γυριστούν ξανά για να ενταχθεί κατάλληλα η φυσιογνωμία του Plummer στην όλη ιστορία.

Η αυλαία για το All the Money in the World θα ανοίξει κοντά στο Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, το διάστημα δηλαδή που θα κάνουν το ντεμπούτο τους και άλλες ταινίες μεταξύ των οποίων: το Jumanji: Welcome to the Jungle, το Pitch Perfect 3 και το The Greatest Showman.