Στο νέο trailer του Midnight Sun η Bella Thorne τολμά να ονειρεύεται

Υπάρχουν πράγματα που σε ωθούν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου
02 Δεκεμβρίου 2017 14:31
Στο νέο trailer του Midnight Sun η Bella Thorne τολμά να ονειρεύεται

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Midnight Sun, το αισθηματικό δράμα του Scott Speer (Step Up Revolution), όπου πρωταγωνιστούν η Bella Thorne και ο Patrick Schwarzenegger.

Πρόκειται για το αμερικανικό remake του ομώνυμου ιαπωνικού φιλμ που βγήκε το 2006. Ο κεντρικός άξονας του Midnight Sun περιστρέφεται γύρω από την Katie Price (Bella Thorne), μία δεκαεφτάχρονη νεαρή η οποία λόγω της φωτοευαισθησίας της δεν μπορεί για κανέναν λόγο να εκτεθεί στις ακτίνες του ήλιου. Η ίδια ζει μαζί με τον πατέρα της, τον Jack που προσπαθεί να προσφέρει στην κόρη του το καλύτερο δυνατό όσον αφορά την ιατρική της φροντίδα.

Η κοπέλα μπορεί να κάνει ό,τι την ευχαριστεί την νύχτα. Έτσι ένα βράδυ καθώς παίζει την κιθάρα την προσεγγίζει ο συνομήλικος γείτονάς της, ο Charlie, με τον οποίο είναι για χρόνια κρυφά ερωτευμένη. Οι δυο τους σταδιακά έρχονται πιο κοντά και αποφασίζουν να δώσουν μία ευκαιρία στην μεταξύ τους σχέση παρά το πανταχού παρόν πρόβλημα υγείας της Katie Price θέλοντας να παλέψουν για όσα αξίζουν πραγματικά.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Quinn Shephard, Ken Tremblett, Suleka Mathew, και ο Rob Riggle.

Το Midnight Sun αναμένεται να  βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: