Mary Magdalene | Το πρώτο trailer και η φωτογραφία της Rooney Mara

Μετά το «Κορίτσι με το Τατουάζ», ερμηνεύει την «Μαρία Μαγδαληνή»
29 Νοεμβρίου 2017 06:14
Mary Magdalene | Το πρώτο trailer και η φωτογραφία της Rooney Mara

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο στιγμιότυπο της Rooney Mara, η οποία θα υποδυθεί στο Mary Magdalene την ομώνυμη ακόλουθο του Ιησού, τον οποίο ενσαρκώνει ο Joaquin Phoenix. Λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Garth Davis (Lion), ενώ το cast συμπληρώνουν οι Chiwetel Ejiofor και Tahar Rahim. Η ταινία πραγματεύεται την ζωή της Μαρίας της Μαγδαληνής, η οποία επιζήτησε την εξιλέωση από το παρελθόν της και την μύησή της στον χριστιανισμό μέσα από τα διδάγματα του Χρηστού στο ποίμνιό του. Έτσι, θα παρακολουθήσουμε πτυχές από τον βίο του Ιησού του Ναζωραίου στους Αγίους Τόπους, από τους κύκλους των μαθητών και το πλήθος των πιστών του ακόμη και μετά τον θάνατό του.

Το Mary Magdalene είχε δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στην Βόρεια Αμερική στις 30 Μαρτίου του 2018 από την Weinstein Company, όμως δεν έχει ανακοινωθεί αν θα υπάρξει τελικά τυχόν αλλαγή ως προς την ημερομηνία διανομής της. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στα γυρίσματα του φιλμ την Rooney Mara.