Oι Απίθανοι επιστρέφουν 13 χρόνια μετά με ένα πρώτο trailer!

Η superhero οικογένεια της Pixar ξανά στις οθόνες μας
18 Νοεμβρίου 2017 15:55
Oι Απίθανοι επιστρέφουν 13 χρόνια μετά με ένα πρώτο trailer!

Τελευταία φορά που είδαμε την αξιολάτρευτη οικογένεια σούπερ ηρώων της Disney ήταν το μακρινό 2004, τότε που -κάποιοι από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο- πηγαίνατε δημοτικό, άλλοι δίνατε πανελλήνιες και μόλις "αναρρώναμε" από μια χρονιά, που πήραμε το Euro και φιλοξενήσαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι Απίθανοι, λοιπόν, επιστρέφουν 13 χρόνια μετά και η Disney μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του The Incredibles 2, το οποίο σκηνοθετεί και πάλι ο Brad Bird του Iron Giant.

Το sequel της Pixar, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που δημοσιεύθηκε, θα βρει τον Bob να αναλαμβάνει τις δουλειές του σπιτιού όσο η γυναίκα του, Helen, θα πρέπει να σώσει τον κόσμο. Μένοντας σπίτι με τα παιδιά του τη Violet και τον Dash, ο Bob θα πρέπει να αφήσει τους καθημερινούς ηρωϊσμούς και να επικεντρωθεί στην οικογένεια του. Η μετάβαση είναι για όλους δύσκολη, ενώ κανένας δεν έχει αντιληφθεί τις αναδυόμενες υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν ένας νέος villain φτιάχνει μια πανούργα πλεκτάνη, η οικογένεια και ο Frozone θα πρέπει να βρουν πως θα δουλέψουν και πάλι μαζί. 

Οι φωνές των Holly Hunter (Hellen), Craig T. Nelson (Bob), Sarah Vowell (Violet) και Samuel L. Jackson (Frozone) επιστρέφουν, μαζί με τον προσθήκη του Bob Odenkirk των Breaking Bad και Better Call Saul σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

Το The Incredibles 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου του 2018 στις ΗΠΑ.