Η Ellen Page θα πρωταγωνιστήσει στο Umbrella Academy

Η γνωστή σειρά comics θα ζωντανέψει στο Netflix
10 Νοεμβρίου 2017 16:06
Η Ellen Page θα πρωταγωνιστήσει στο Umbrella Academy

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Ellen Page (Inception, X-Men:Days of Future Past) θα αναλάβει κεντρικό ρόλο στο Umbrella Academy, το ανερχόμενο σόου του Netflix που θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια.

Το εν λόγω project βασίζεται στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά comics των Gerald Way και Gabriel Ba που εκδόθηκε από την Dark Horse Comics, και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018. Η Ellen Page,θα ερμηνεύσει το “μαύρο πρόβατο” μίας δυσλειτουργικής οικογένειας υπερηρώων, την Vanya, την θετή κόρη του Reginald Hargreeve, το μόνο από τα παιδιά του που δεν έχει υπερφυσικές ικανότητες.Η αδύναμη και κάπως ανασφαλής μοναχική νεαρή προσπαθεί να βρει την δική της θέση στον κόσμο και να αποδείξει την αξία της τόσο απέναντι στον ίδιο της τον εαυτό όσο και απέναντι στους άλλους.

Πίσω από την παραγωγή του Umbrella Academy, βρίσκεται η Universal Cable Productions. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίζεται ο Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon), μαζί με τους Mike Richardson και Keith Goldberg. Την προσαρμογή του σεναρίου θα επιμεληθεί ο Jeremy Slater (The Exorcist).