The Umbrella Academy | To πρώτο teaser αποκαλύπτει μία δυσλειτουργική ομάδα υπερηρώων

Που παλεύουν να βρουν μία κοινή γραμμή και να σώσουν τον πλανήτη από την καταστροφή
09 Δεκεμβρίου 2018 16:47
The Umbrella Academy | To πρώτο teaser αποκαλύπτει μία δυσλειτουργική ομάδα υπερηρώων

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το  πρώτο teaser για την επερχόμενη action μυθοπλασία The Umbrella Academy, βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη με Eisner σειρά κόμικς του συγγραφέα Gerard Way (My Chemical Romance) και του εικονογράφου Gabriel Bá η οποία δημοσιεύθηκε από την Dark Horse Comics.

Η υπόθεση του εν λόγω τηλεοπτικού εγχειρήματος τοποθετείται εν έτει 1989, όταν δηλαδή γεννιούνται εντελώς απροσδόκητα σαράντα τρία μωρά από γυναίκες που δεν είχαν προφανείς ενδείξεις εγκυμοσύνης όλο το προηγούμενο διάστημα. Επτά από τα νεογέννητα υιοθετούνται από τον ‘Sir Reginald Hargreeves’, έναν εκατομμυριούχο βιομήχανο ο οποίος ιδρύει την λεγόμενη ‘Umbrella Academy’ για νεαρά χαρισματικά άτομα που προορίζονται να σώσουν τον κόσμο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο αυτό. Με την πάροδο του χρόνου και καθώς μπαίνουν στην εφηβεία τους τα παιδιά, η οικογένειά τους διαλύεται και σπάνε οι εμφαντικοί τους δεσμοί. Μετά από καιρό κάποια μέλη της θα επιδιώξουν να επανενωθούν με τους υπόλοιπους στο άκουσμα της είδησης ότι ο κηδεμόνας τους, ‘Hargreeves’ πεθαίνει.

Έτσι λοιπόν, οι ‘Luther’, ‘Diego’, ‘Allison’, ‘Klaus’, ‘Vanya’ και ‘Number Five’ συνεργάζονται μεταξύ τους για να λύσουν το μυστήριο που περιβάλλει τον θάνατο του πατέρα τους. Καθώς προσπαθούν να βρουν τι πραγματικά συνέβη, συνειδητοποιούν πόσο πολύ διαφέρουν μεταξύ τους τόσο από άποψη ιδιοσυγκρασίας όσο και από άποψη των ιδιαίτερων υπερφυσικών τους δυνάμεων. Η συνύπαρξη ανάμεσά τους αποβαίνει σωστή πρόκληση πόσο μάλλον όταν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να δώσουν τα χέρια και να δράσουν ομαδικά εν όψει μίας επικείμενης Αποκάλυψης.

Πρωταγωνιστούν οι: Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe, και η Kate Walsh.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται η Universal Cable Productions, με τον Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) να επωμίζεται εδώ καθήκοντα δημιουργού και εξωτερικού παραγωγού.

Το The Umbrella Academy αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: