The Cured: Στο νέο trailer η Ellen Page τα βάζει με ζωντανούς νεκρούς

Μία ακόμη αποκάλυψη με ζόμπι έρχεται στην μεγάλη οθόνη
26 Ιανουαρίου 2018 00:13
The Cured: Στο νέο trailer η Ellen Page τα βάζει με ζωντανούς νεκρούς

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ανερχόμενο φιλμ τρόμου με τίτλο The Cured, που πραγματεύεται ένα δυστοπικά φουτουριστικό σενάριο για τον πλανήτη τον οποίο έχουν κατακλύσει ζόμπι.

Συγκεκριμένα, ο παγκόσμιος πληθυσμός σπαράσσεται από μία πανδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζωντανούς νεκρούς. Η υπόθεση του έργου λοιπόν, εστιάζει στον Senan (Sam Keeley), έναν νεαρό άνδρα που είχε προσβληθεί παλιότερα από τον μεταδοτικό αυτόν ιό, όμως με το αντίδοτο που του χορηγήθηκε, θεραπεύτηκε και μετακόμισε μαζί με την κουνιάδα του (Ellen Page) που χήρευσε πρόσφατα.

Ο ήρωας παλεύει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να συμφιλιωθεί με τα όσα διέπραξε όσο ακόμη νοσούσε. Η ίαση που επιτυγχάνεται σε όσους χορηγείται το κατάλληλο φάρμακο συνοδεύεται από ανάλογες μνήμες των ασθενών την περίοδο που ενεργούσαν σαν αιμοδιψή πλάσματα. Οι ίδιοι άνθρωποι πρέπει τώρα να επανενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο κάτι που αποτελεί από μόνο του μία σοβαρή πρόκληση καθώς στοιχειώνονται από φρικτές εικόνες και γεγονότα.

Τους διαλόγους και την σκηνοθεσία ανέλαβε να επιμεληθεί ο David Freyne. Το cast του όλου project συμπληρώνουν ο Tom Vaughan-Lawlor και η Paula Malcomson.

Το The Cured καταφτάνει στις αμερικανικές αίθουσες και σε υπηρεσία VOD στις 23 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: