The Shape of Water: Η αγάπη δεν γνωρίζει όρια στο τελευταίο trailer

Ο Guillermo Del Toro επιστρέφει με έναν παραμυθένιο έρωτα
09 Νοεμβρίου 2017 19:52
The Shape of Water: Η αγάπη δεν γνωρίζει όρια στο τελευταίο trailer

Η Fox Searchlight έδωσε στη δημοσιότητα το νεότερο trailer της επερχόμενης ταινίας του Guillermo Del Toro, με τίτλο The Shape of Water. Όντας το "Red Band" trailer περιέχει σκηνές που είναι ακατάλληλες για ανηλίκους και δίνει μια ακόμη ματιά στον παραμυθένιο έρωτα μεταξύ μιας γυναίκας και ενός ανθρωπόμορφου πλάσματος που δεν γνωρίζει όρια. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg και Doug Jones

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Del Toro θα κάνει παρατεταμένες διακοπές ενός χρόνου από τα σκηνοθετικά του καθήκοντα μετά την προβολή του Shape of Water, κάτι που όπως δήλωσε, χρειάζεται απαραίτητα. Μάλιστα, υπάρχει αρκετός ντόρος για το ότι θα βρεθεί υποψήφιο στα φετινά Βραβεία Όσκαρ, ενώ ήδη μάγεψε το κοινό και τους κριτικούς στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αποσπώντας τον Χρυσό Λέοντα. 

Το The Shape of Water αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα προβληθεί στη χώρα μας.