To πρώτο trailer για το "The Post" του Steven Spielberg

Οι Tom Hanks και Meryl Streep
08 Νοεμβρίου 2017 16:36
To πρώτο trailer για το

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, η 20th Century Fox έθεσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για το The Post, το ανερχόμενο δράμα του Steven Spielberg, που βάζει πλώρη για τα Βραβεία Όσκαρ 2018. 

Το The Post αφορά τα λεγόμενα Pentagon Papers, το ζήτημα που αναδύθηκε όταν η Katharine Graham (Meryl Streep), η πρώτη γυναίκα εκδότης της Washington Post και ο Ben Bradlee (Tom Hanks) αποφασίζουν να συνεργαστούν, ώστε να κερδίσουν χρονικό προβάδισμα πριν οι New York Times βγάλουν ως πρώτη είδηση ένα τεράστιο κυβερνητικό σκάνδαλο διαπλοκής, το οποίο ταλάνιζε επί τρεις δεκαετίες και τέσσερις Προέδρους των Η.Π.Α. Οι δύο αυτές φυσιογνωμίες στον χώρο της δημοσιογραφίας έπρεπε να παραμερήσουν τις όποιες διαφορές μεταξύ τους, ρισκάροντας την καριέρα τους και το όνομά τους προκειμένου να φέρουν στο φως συνταρακτικές αλήθειες εθνικής σημασίας.

Το cast πλαισιώνεται επίσης από λαμπρούς και καταξιωμένους ηθοποιούς όπως οι: Alison Brie (GLOW), Carrie Coon (Fargo), David Cross, Bruce Greenwood, Tracy Letts, Bob Odenkirk (Better Call Saul), Sarah Paulson (American Horror Story), Jesse Plemons (Breaking Bad), Matthew Rhys (The Americans), Michael Stuhlbarg, Bradley Whitford, και ο Zach Woods.

Η ταινία σηματοδοτεί την πέμπτη φορά που ο Hanks και ο Spielberg συνεργάζονται ξανά μετά τα Saving Private Ryan, Catch Me If You Can, The Terminal και το Bridge of Spies.

To σενάριο υπογράφουν η Liz Hannah και ο βραβευμένος  με Όσκαρ Josh Singer (Spotlight). Πίσω από την παραγωγή του The Post βρίσκονται οι Spielberg, Amy Pascal (Spider-Man: Homecoming) και η Kristie Macosko Krieger (Bridge of Spies). Η Rachel O’Connor επωμίζεται καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί με τους Tim και Trevor White της Star Thrower Entertainment, και τον Adam Somner.

Το άνοιγμα του The Post θα γίνει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ η παγκόσμια διανομή του θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου του 2018.