Η Jessica Chastain επιθυμεί να παίξει στο sequel του IT

Θα της άρεσε να υποδυθεί την ενήλικη Bev
08 Νοεμβρίου 2017 03:19
Η Jessica Chastain επιθυμεί να παίξει στο sequel του IT

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, The Martian) ενδιαφέρεται να ενσαρκώσει την Bev, το κορίτσι της γνωστής παρέας του It, σε πιο μεγάλη ηλικία.

Η πανέμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός είχε ακουστεί αρχικά ως ευσεβής πόθος των fans του IT ότι θα μπορούσε να ερμηνεύσει τον συγκεκριμένο ρόλο στην δεύτερη ταινία, η οποία θα περιστρέφεται γύρω από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην ενήλικη φάση της ζωής τους. Απ' ό,τι φαίνεται η ιδέα αυτήν βρήκε και την ίδια την Chastain θετικά διακείμενη απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Screen Rant, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της τελευταίας της δουλειάς, του "Molly’s Game", δήλωσε χαρακτηριστικά:

Αγαπώ τον Andy και την Barbara (Muschietti)! Έχω δουλέψει μαζί τους στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Andy, ξέρετε, το Mama.Το πρώτο του φιλμ.Και επίσης η Barbara είναι μία από τις καλύτερές μου φίλες οπότε...Θα δούμε.Ακούστε, φυσικά και θέλω να δουλέψω μαζί τους.Είναι φίλοι μου όπως προείπα. Ο,τιδήποτε πρόκειται να υλοποιήσουν θέλω να είμαι μέρος αυτού. Ελπίζω λοιπόν, να το κάνουμε να συμβεί.

Το δεύτερο κεφάλαιο της blockbuster κινηματογραφικής διασκευής IT, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King, θα σκηνοθετήσει και πάλι ο προαναφερόμενος δημιουργός, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Gary Dauberman.

Το IT Chapter 2 αναμένεται να βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019.