Νέο trailer για το αστυνομικό δράμα "In The Fade"

Η Diane Kruger επιζητά δικαίωση με όποιο κόστος
03 Νοεμβρίου 2017 18:51
Νέο trailer για το αστυνομικό δράμα

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το αστυνομικό θρίλερ  In The Fade του Fatih Akin, όπου κεντρικό ρόλο έχει η Diane Kruger η οποία απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ των Καννών πέρυσι τον Μάιο.

Το συγκεκριμένο έργο στις 4 Μαρτίου του 2018 θα διεκδικήσει το Χρυσό Αγαλματίδιο στην 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων της Ακαδημίας εκπροσωπώντας την Γερμανία στην κατηγορία της “Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας”. Το εν λόγω κινηματογραφικό εγχείρημα διακρίθηκε ως ανεξάρτητη παραγωγή μεταξύ 11 άλλων υποψήφιων ταινιών. Η υπόθεση του In The Fade αφορά τον απόηχο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.

Η Kruger, αναλαμβάνει την πρώτη ερμηνεία της στα γερμανικά ενσαρκώνοντας την Katja η οποία χάνει τον σύντροφο και τον γιό της σε μία έκρηξη. Στην αστυνομία προσάγονται δύο ύποπτοι για την εγκληματική αυτήν ενέργεια: ένα ανδρόγυνο νεοναζί. Η Katja απαιτεί δικαιοσύνη με κάθε τίμημα και είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα προκειμένου  να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Το cast συμπληρώνουν οι Denis Moschitto, Numan Acar και ο Johannes Krisch,

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι  Bombero International, Macassar Productions, και η Warner Bros Film Productions της Γερμανίας, ενώ το In The Fade θα διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες από την Magnolia Pictures τον Φεβρουάριο του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το τελευταίο trailer του In The Fade: