Fantastic Beasts 2: Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Μία μικρή γεύση από τον μαγικό κόσμο του Harry Potter
03 Νοεμβρίου 2017 08:10
Fantastic Beasts 2: Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, δόθηκε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα από το πλατό του ατιτλοφόρητου ακόμη sequel του Fantastic Beasts.

Την σκηνοθεσία υπογράφει για ακόμη μία φορά ο David Yates, με το Fantastic Beasts 2 να βγαίνει στις Η.Π.Α. στις 16 Νοεμβρίου του 2018.

Η J.K. Rowling επιμελείται το σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο μίτος της υπόθεσης τοποθετείται εν έτει 1927, λίγο καιρό αφότου ο Newt Scamander (Eddie Redmayne) συνέβαλε στο να πιαστεί ο ραδιούργος μάγος Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Ωστόσο, ο Grindelwald καταφέρνει να το σκάσει και ξεκινάει να αυξάνει την επιρροή του με νέους υποστηρικτές, πέρα από τους παλιούς ακολούθους του που τον βοηθούσαν στις μοχθηρές του μηχανορραφίες. Εκείνος που είναι σε θέση να τον καταπολεμήσει δραστικά είναι η νέα κεφαλή της διεύθυνσης του Hogwarts, ο Albus Dumbledore (Jude Law), ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Newt ώστε να αντιμετωπίσουν τον σατανικό αντίπαλό τους, επιχειρώντας μία πολύ παρακινδυνευμένη περιπλάνηση στο φανταστικό σύμπαν που μας μύησε ο Harry Potter.

Ρόλο παραγωγού έχουν οι: David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves και Lionel Wigram, ενώ ως εξωτερικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν οι Tim Lewis, Neil Blair, Rick Senat και Danny Cohen.

Παρακάτω ακολουθεί η φωτογραφία από τα γυρίσματα του Fantastic Beasts 2 :

 

A newly published author must have a book launch party. Newt Scamander has been busy. #MagicInProgress #FantasticBeasts #WizardingWednesdays

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fantastic Beasts Film (@fantasticbeastsmovie) στις