Οι Lupita Nyong'o και Josh Gad θα παίξουν μαζί στο Little Monsters

Μία νέα ζόμπι παρωδία έρχεται στην μεγάλη οθόνη
31 Οκτωβρίου 2017 19:18
Οι Lupita Nyong'o και Josh Gad θα παίξουν μαζί στο Little Monsters

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση πως η Lupita Nyong'o και ο Josh Gad θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ζόμπι παρωδία Little Monsters, του Αυστραλού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Abe Forsythe.

Το cast του φιλμ θα συμπληρώσει ο Alexander England (Alien: Covenant) ως ο Dave, ένας ξεχασμένος μουσικός που προσφέρεται εθελοντικά να συνοδεύσει τον ανιψιό του σε μία εκδρομή του νηπιαγωγείου, παίρνοντας τον ρόλο του διασκεδαστή των παιδιών αφού λαμβάνει και την άδεια της δασκάλας του μικρού, της Caroline (Nyong'o). Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς ο ίδιος έρχεται πιο κοντά με την εκπαιδευτικό ενώ στην όλη αυτή κατάσταση έρχεται να προστεθεί και ένας ανταγωνιστής του, ο Teddy McGiggle (Gad). Εκείνο που σίγουρα κανείς τους δεν περίμενε ήταν μία ξαφνική επιδημία ζόμπι, από την οποία ο Dave και η κυρία Caroline πρέπει να διασώσουν τα παιδιά.

Οι Keith και Jess Calder θα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του Little Monsters μέσω Snoot Entertainment, καθώς επίσης και η Bruna Papandrea από την Made Up Stories.

Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στο Sydney, ως μία επενδυτική κίνηση που γίνεται από κοινού μεταξύ της Screen Australia και του οργανισμού Create NSW της αυστραλιανής κυβέρνησης. Η Protagonist Pictures θα αναλάβει την διανομή του Little Monsters στο εξωτερικό.