Βρέθηκαν σκηνοθέτες για το Pet Semetary 

Οι Dennis Widmyer και Kevin Kolsch θα ζωντανέψουν άλλη μία ιστορία του King

Βρέθηκαν σκηνοθέτες για το Pet Semetary

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, το Νεκροταφείο Ζώων του Stephen King πρόκειται να γυριστεί σε ταινία και μάλιστα από τους Dennis Widmyer και Kevin Kolsch, οι οποίοι είχαν ξανασυνεργαστεί το 2014 για το φιλμ τρόμου Starry Eyes.

Ακόμη μία κινηματογραφική διασκευή βασισμένη στο ομώνυμο σκοτεινό μυθιστόρημα του διάσημου λογοτέχνη πρόκειται να βγει στην μεγάλη οθόνη. Η Paramount προέβη σε σχετική ανακοίνωση για το νέο remake του Pet Semetary, επισημαίνοντας και ότι οι παραπάνω δημιουργοί θα καθίσουν στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Να σημειωθεί πως οι Widmyer και Kolsch είχαν δουλέψει μαζί και για την σειρά Scream του MTV.

Το Pet Semetary το οποίο εκδόθηκε το 1983 αφηγείται την ιστορία του Louis Creed, ο οποίος προσπαθεί να φέρει πίσω τον νεκρό γιο του, θάβοντάς τον σε ένα ινδιάνικο νεκροταφείο όμως τα πράγματα παίρνουν μία πολύ ανατριχιαστική τροπή.

Η μεταφορά της εν λόγω μυθοπλασίας είχε πραγματοποιηθεί και το 1989, με τον King να προσαρμόζει τον σεναριακό μίτο ανάλογα. Αυτήν την φορά τους διαλόγους θα επιμεληθεί ο Jeff Buhler.

1 σχολιο(α)