"Σπάνε πλάκα" με το Thor 4 οι Mark Ruffalo και Taika Waititi

Αστειεύονται με τη πιθανότητα ενός sequel
28 Οκτωβρίου 2017 11:58

Με την πρεμιέρα του Thor: Ragnarok να είναι προ των πυλών, ο σκηνοθέτης της ταινίας Taika Waititi βρήκε την ευκαιρία να "τρολάρει" το κοινό του για την πιθανότητα ενός Thor 4. Όλα αυτά πριν καν κάνει πρεμιέρα το τρίτο κεφάλαιο με πρωταγωνιστή τον God of Thunder της Marvel, το οποίο αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει η Marvel. Μάλιστα, ο Waititι έχει εκφράσει πως είχε μια τρομερή εμπειρία με την δημιουργία του Ragnarok και πως αν παρουσιαζόταν μια ευκαιρία να σκηνοθετήσει μια ακόμη Thor ταινία, θα τη δεχόταν με ευχαρίστηση. 

Ο Mark Ruffalo βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί με το όλο σκηνικό ενός sequel και την πρόσφατη γκάφα του στα social media, με τον Waititi, ξεκινώντας μια υποθετική προσωπική συζήτηση σε DM για το Thor 4. 

-Ruffalo: Ελπίζω να ξέρω πως λειτουργούν τα DM... Πότε ανακοινώνουμε το Thor 4?

-Waititi: Νομίζω πως τώρα μιλάμε σε DM. Εντελώς ήσυχα, άφησες τα εσώρουχα σου στο δωμάτιο πανικού μου χθες. (διέγραψε τα μηνύματα!) 

Προφανώς και η περίπτωση ενός ακόμη Thor όχι απλά δεν έχει συζητηθεί από τη Marvel αλλά αφήνει για τους fans ένα ψήγμα ελπίδας για το ότι είναι απλά θέμα χρόνου. 

Το Thor: Ragnarok θα κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας στις 2 Νοεμβρίου.