Έρχεται spinoff του Logan με επίκεντρο την X-23  

Άραγε, θα ξαναδούμε τον Wolverine του Hugh Jackman;

Έρχεται spinoff του Logan με επίκεντρο την X-23

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, o James Mangold, o σκηνοθέτης του sci-fi φιλμ Logan ,το οποίο φέτος απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και ενσωματώθηκε άρτια στο σύμπαν των X-Men, δεν αποκλείει ένα ακόμη καινούργιο spinoff.

Αυτήν την φορά η ταινία θα εστιάσει στην Laura (Dafne Keen), την κόρη του Wolverine ή αλλιώς γνωστή ως X-23. Απ’ ό,τι φαίνεται θα προστεθεί ένα ακόμη κεφάλαιο στην μυθοπλασία των μεταλλαγμένων. Βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν θα ξαναπαίξουν στο νέο αυτό κινηματογραφικό εγχείρημα οι Dafne Keen, Sir Patrick Stewart, Eriq La Salle, Stephen Merchant, Elise Neal και η Elizabeth Rodriguez.

Σε συνέντευξή του στο THR, ο Mangold δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε στα σκαριά ένα σενάριο». Επίσης μίλησε για το ότι το να ηγείται ένας γυναικείος χαρακτήρας στην ταινία, ειδικά μετά τον πάταγο που σημείωσε το Wonder Woman, είναι μία πολύ καλή ιδέα. Τόνισε λοιπόν, επί τούτου: «H επιτυχία της Patty (Jenkins) με εκείνο το φιλμ ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τα στούντιο ότι υπάρχει λιγότερος φόβος για μία γυναίκα πρωταγωνίστρια. Εδώ είμαστε λοιπόν και εμείς! Και αυτό είναι απίστευτο! Και τί θα κάνουμε με την ηρωίδα Laura  τώρα; Αυτό ακριβώς το concept είναι που επεξεργαζόμαστε, που ονειρευόμαστε αυτή τη στιγμή».

Ο Hugh Jackman από την μεριά του υπογράμμισε: «Όχι, δεν πρόκειται να είμαι παραγωγός στο sequel που θα αφορά την Laura. Όμως πιστεύω ότι αυτή θα είναι απλά μεγαλειώδης». Όσο για το εάν θα ξαναδούμε με κάποιον τρόπο τον Logan, απάντησε αινιγματικά: «Ξέρω κάποιον που θα μπορούσε να τον κάνει. Ελπίζω να είναι μέσα στο cast». Απ’ ό,τι μπορεί να συνάγει κανείς και από αυτά τα λεγόμενα του Jackman δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Wolverine όσον αφορά το spinoff που ετοιμάζεται. Οπότε αναμένουμε να μάθουμε ποιός τελικά θα κληθεί να τον διαδεχθεί.

Εσείς ποιος λέτε να είναι ο νέος Wolverine;