Κυκλοφόρησε νέο clip για το Leatherface

Η απαρχή του Texas Chainsaw Massacre είναι ανατριχιαστικά αιματηρή
16 Οκτωβρίου 2017 14:06
Κυκλοφόρησε νέο clip για το Leatherface

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο clip για το Leatherface,το ανερχόμενο prequel του Texas Chainsaw Massacre.

Απ’ ό,τι φαίνεται το προοίμιο του Texas Chainsaw Massacre, αναμένεται να είναι ακόμη πιο βίαιο και αιματοβαμμένο από το φιλμ τρόμου που ενορχήστρωσαν το 1973 οι Tobe Hooper και Kim Henkel. Στον δρόμο που άνοιξαν όμως οι δύο παραπάνω δημιουργοί, βαδίζουν και οι σκηνοθέτες Julian Maury και Alexandre Bustillo που ανέλαβαν να ενορχηστρώσουν το Leatherface.

Το σενάριο υπογράφει ο Seth M. Sherwood. Η νέα horror μυθοπλασία ουσιαστικά αναλύει την προϊστορία της οικογένειας Sawyer, με το πιο νεαρό αγόρι να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου μέσα από βάναυσες και φρικτές εμπειρίες σε έναν στυγερό και άκρως σκληροπυρηνικό δολοφόνο, τον Leatherface.

Το cast του Leatherface συναπαρτίζουν οι: Stephen Dorff (Blade), Vanessa Grasse (Roboshark), Sam Strike (EastEnders) και Lili Taylor (The Conjuring).

Η πρεμιέρα έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου στο DIRECTV, ενώ όσον αφορά την κινηματογραφική του διανομή, την ίδια μέρα έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα. Παρακάτω ακολουθεί το νέο clip: