"To Star Wars είναι θρησκεία" είπε ο Abrams στην Daisy Ridley

Η πρώτη συμβουλή που πήρε η ηθοποιός μόλις ανέλαβε το ρόλο
14 Οκτωβρίου 2017 12:37

Όταν μπαίνεις σε ένα τόσο τεράστιο σύμπαν, όπου το κοινό του το λατρεύει φανατικά, όπως αυτό του Star Wars, τότε θα χρειαστείς μερικές συμβουλές επιβίωσης. Η Daisy Ridley έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στο Vogue, όταν η ίδια της ανέλαβε το ρόλο της Rey στο Star Wars: The Force Awakens. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, J.J. Abrams της είπε μερικά λόγια τα οποία τότε δεν κατάλαβε πλήρως μιας και ήταν αρκετά αφελής, όντας κιόλας μια ανερχόμενη ηθοποιός. Λόγια τα οποία θα την προετοίμαζαν για μια ασυνήθιστη κατάσταση:

Πρέπει να αντιληφθείς την κλίμακα. Αυτός δεν είναι ένας ρόλος σε μια απλή ταινία. Αυτό είναι θρησκεία για τον κόσμο. Αλλάζει τα πάντα σε δυσθεώρητα επίπεδα... Δεν ξέρεις που μπλέκεις.

Ήταν τα λόγια του Abrams στην νεαρή Ridley, η οποία απλά έγνεψε με ενθουσιασμό. Την κλίμακα και την πίεση την κατάλαβε λίγο μετά όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, καθώς μια από τις περίφημες ιστορίες, που βγήκαν από το πλατό του The Force Awakens, ήταν όταν ο Abrams αποκάλεσε "ξύλινη" την ερμηνεία της Ridley από την πρώτη μέρα κιόλας. Μια πράξη η οποία αποδείχθηκε πως ήταν το κίνητρο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, διότι αν ο κόσμος δεν αγκάλιαζε την πρωταγωνίστρια της sequel τριλογίας θα σήμανε αυτομάτως και την καταστροφή της. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

Οι δύο τους πλέον θα συναντηθούν και πάλι στο Episode IX που θα βγει το 2019. Το Star Wars: The Last Jedi αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου.