Κυκλοφόρησε νέο trailer για το Wheelman

Ο Frank Grillo σε ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό
11 Οκτωβρίου 2017 10:16
Κυκλοφόρησε νέο trailer για το Wheelman

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα, το Netflix κυκλοφόρησε νέο trailer για το Wheelman. Ο Frank Grillo (The Purge: Anarchy, Captain America: The Winter Soldier, Zero Dark Thirty ) πρωταγωνιστεί ως ένας φυγάς στο ανερχόμενο αστυνομικό θρίλερ την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Jeremy Rush.

Πίσω από την παραγωγή του Wheelman θα βρίσκεται οι Grillo, Joe Carnahan (The Grey, The A-Team) και ο Myles Nestel της The Solution Group. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού έχουν επωμιστεί οι J. Todd Harris, Chady Mattar, και ο Scott Silver.
Η δράση του φιλμ διαδραματίζεται μέσα σε ένα όχημα, με τον Grillo να υποδύεται τον κεντρικό ήρωα που προσπαθεί να ξεφύγει από τις αρχές, ενώ αποδύεται σε έναν αμείλικτο αγώνα επιβίωσης αφού το σχέδιο του για την ληστεία μίας τράπεζας δεν εξελίχθηκε καλά. Με ένα αυτοκίνητο γεμάτο χρήματα και με τον Νόμο στο κατόπι του, πασχίζει να βγάλει την οικογένειά του από την δύσκολη θέση, όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα απ’ όσο δείχνουν.

Το cast συμπληρώνουν οι Garret Dillahunt, Caitlin Carmichael, Shea Whigham, Wendy Moniz, John Cenatiempo και Slaine . Η πρεμιέρα του Wheelman στις Η.Π.Α. έχει προγραμματιστεί για τις 20 Οκτωβρίου του 2017.

Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer του Wheelman :