Destroyer: Η Nicole Kidman σε ένα δράμα που έχει άρωμα True Detective

Η Karyn Kusama σκηνοθετεί ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ
08 Οκτωβρίου 2017 14:48
Destroyer: Η Nicole Kidman σε ένα δράμα που έχει άρωμα True Detective

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Variety, η Nicole Kidman πρωταγωνιστεί στο Destroyer, το ανερχόμενο αστυνομικό δράμα της Karyn Kusama.

Το σενάριο του Destroyer υπογράφουν οι Phil Hay και Matt Manfredi , ενώ είχαν ξαναενώσει τις δυνάμεις τους με την κινηματογραφίστρια Kusama για τις ανάγκες του The Invitation.

Η πλοκή του έργου περιστρέφεται γύρω από μία αστυνομικό σε ένα τμήμα του Los Angeles, την οποία υποδύεται η Nicole Kidman. Η ηρωίδα όταν βρισκόταν ακόμη στην αρχή της καριέρας της διείσδυσε μέσα στα πλαίσια μίας μυστικής επιχείρησης στην Καλιφόρνια στους κόλπους μίας εγκληματικής οργάνωσης, όμως τα πράγματα πήραν αναπάντεχη τροπή. Αρκετά χρόνια αργότερα το παρελθόν της ντετέκτιβ αναδύεται και πάλι στην επιφάνεια, και τότε η εκπρόσωπος του Νόμου καλείται με τα εναπομείναντα μέλη της ομάδας της να λύσουν την υπόθεση.

Το ύφος του εν λόγω θρίλερ ενδεχομένως να θυμίζει και κάτι από τον πρώτο κύκλο του True Detective γεγονός που ήδη έχει εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού. Το Destroyer δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματα ενώ δεν έχει οριστεί και επίσημη ημερομηνία διανομής της ταινίας.