O M. Night Shyamalan ξεκινάει τα γυρίσματα του Glass

Την περασμένη Δευτέρα 
04 Οκτωβρίου 2017 14:38
O M. Night Shyamalan ξεκινάει τα γυρίσματα του Glass

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, οι Universal Pictures, Disney και Buena Vista International ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Glass, το τελευταίο θρίλερ του M. Night Shyamalan που αποτελεί συνέχεια του Unbreakable.

Τα γυρίσματα για το Glass άρχισαν την περασμένη Δευτέρα. Όπως προαναφέρθηκε το Glass συνδέεται με το Unbreakable της Touchstone όπου πρωταγωνίστησαν ο Bruce Willis και ο Samuel L. Jackson, αλλά σχετίζεται επίσης και με το Split της Universal όπου κεντρικό ρόλο είχε ο James McAvoy.

Ο Shyamalan πήρε άδεια από την Disney να εισάγει τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Willis στο Split σε μία εμφάνιση-έκπληξη. Απ’ ό,τι φαίνεται η ιδέα αυτή βρήκε τεράστια απήχηση και γρήγορα δημιούργησε προσδοκίες για ένα sequel, πράγμα  που επιβεβαιώνεται πια.

O Bruce Willis και ο Samuel L. Jackson θα επιστρέψουν ως David Dunn και Elijah Price αντίστοιχα, ενώ ενδέχεται και ο McAvoy να τους πλαισιώσει ως ο Kevin Wendell Crumb που στο Split είχε διασχιστική διαταραχή της προσωπικότητας.

Η Universal θα αναλάβει την διανομή του Glass στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ η BVI θα προωθήσει την ταινία στο εξωτερικό.

Για να γιορτάσει την πρώτη ημέρα παραγωγής, ο σκηνοθέτης μοιράστηκε μία φωτογραφία μέσα από ανάρτησή του στο Twitter.