Ετοιμάζεται η κινηματογραφική βιογραφία του Hugh Hefner

O Jared Leto θα υποδυθεί τον «μπαμπά» του Playboy
03 Οκτωβρίου 2017 17:11
Ετοιμάζεται η κινηματογραφική βιογραφία του Hugh Hefner

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, ο Jared Leto θα ενσαρκώσει τον πρόσφατα θανόντα Hugh Hefner, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα υποδυθεί τον ιδρυτή του περιοδικού Playboy υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Brett Ratner και θα φωτογραφηθεί με “άτακτα κουνελάκια” της θρυλικής έπαυλης του Hugh Hefner.

Ο Ratner δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο Jared είναι παλιός φίλος. Όταν άκουσε ότι έχω πλέον τα δικαιώματα για την βιογραφία του Hefner , μου είπε ‘Εγώ θέλω να τον ερμηνεύσω. Θέλω να τον καταλάβω’, και ειλικρινά πιστεύω ότι ο Jared μπορεί να το κάνει. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός του σήμερα”.

Τον Απρίλιο μάλιστα, ο Ratner προσκάλεσε τον Leto στην πολυτελή κατοικία του Hefner για να δώσει και εκείνος το παρόν στους εορτασμούς των περασμένων γενεθλίων  του πασίγνωστου οικοδεσπότη που έκλεινε εκείνη την μέρα τα 91 του χρόνια. Όλοι μαζί να παρακολούθησαν τότε και την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ του Amazon, το American Playboy: The Hugh Hefner Story, που γυρίστηκε προς τιμήν του Hefner.

Ο Ratner ήλπιζε ο Leto να γνωρίσει προσωπικά τον άνδρα που θα υποδυόταν στην μεγάλη οθόνη, όμως εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας του o Hugh αποσύρθηκε για να ξεκουραστεί και έτσι δεν μπόρεσε να χαιρετίσει όλους τους καλεσμένους του.

Παρά το ότι δεν ευδοκίμησαν οι συνθήκες ώστε να γίνουν οι αντίστοιχες συστάσεις, ο Ratner εμφανίζεται αισιόδοξος για το πώς θα εγκλιματιστεί και θα μπει στο πετσί του ρόλου του ο Leto: “Υπάρχει αρκετό βιντεοσκοπημένο υλικό με τον Hef από εκείνη την ημέρα ώστε ο Jared να μπορέσει να αφομοιώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες επιθυμεί”.

Την παραγωγή του κινηματογραφικού εγχειρήματος αναλαμβάνει η RatPac Entertainment.

 

Tags: