Ο Luc Besson έχει έτοιμο το σενάριο για το Lucy 2

Το sequel είναι πλέον στα σκαριά
02 Οκτωβρίου 2017 15:53
Ο Luc Besson έχει έτοιμο το σενάριο για το Lucy 2

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Variety, την περασμένη Τετάρτη, η EuropaCorp ανακοίνωσε ότι έπειτα από τις περσινές οικονομικές της απώλειες που άγγιξαν το ποσό των $135 εκατομμυρίων, επιστρέφει τελικά και πάλι στο πεδίο της παραγωγής, και μάλιστα με την συνέχεια του sci fi φιλμ Lucy.

Η εταιρεία του Luc Besson θα εξακολουθήσει να επικεντρώνεται σε θρίλερ δράσης και επιστημονικής φαντασίας όπως τα Taken, Lucy, The Professional και το The Fifth Element, όμως με λίγο παραπάνω μέτρο ώστε να αποκτήσει καλύτερη εποπτεία των πραγμάτων και να προσαρμόσει τα μελλοντικά project της καλύτερα. Καθένα από τα κινηματογραφικά εγχειρήματα που θα αναλάβουν τα στούντιο προβλέπεται να έχει σαν εκτιμώμενο  προϋπολογισμό περίπου από $25 έως $35 εκατομμύρια ανά ταινία.

Το Lucy όπου πρωταγωνίστησε η Scarlett Johansson και μαζί της και ο Morgan Freeman, θα έχει και sequel για το οποίο, όπως διατείνεται η EuropaCorp, ο Luc Besson έχει ήδη επιμεληθεί το σενάριο.

Το πρώτο κεφάλαιο της εν λόγω μυθοπλασίας, το 2014 σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων υπερβαίνοντας παγκοσμίως  τα $463.4 εκατομμύρια έσοδα. Επρόκειτο ουσιαστικά για την ιστορία μίας γυναίκας, η οποία άθελά της συνάπτει μία σκοτεινή συμφωνία που την μεταλλάσει σε μία αμείλικτη πολεμίστρια ώστε οι νέες της δυνατότητες να ξεπερνούν κάθε λογική.