O Jude Law και η Blake Lively θα συνεργαστούν στο The Rhythm Section

Ο σκηνοθέτης του Handmaid's Tale ετοιμάζει ένα δυνατό θρίλερ κατασκοπείας
02 Οκτωβρίου 2017 15:00
O Jude Law και η Blake Lively θα συνεργαστούν στο The Rhythm Section

Ο πρόσφατα βραβευμένος με Emmy δημιουργός του Handmaid's Tale, ο Reed Morano ανέλαβε την σκηνοθεσία του The Rhythm Section. Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές του εν λόγω φιλμ θα είναι ο Jude Law και η Blake Lively.

Πρόκειται για ένα ανερχόμενο θρίλερ κατασκοπείας  πίσω από την παραγωγή του οποίου βρίσκεται η Eon Productions, και ειδικότερα οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli γνωστοί μέσα από την δουλειά τους στις ταινίες του James Bond.

Η Lively υποδύεται μία γυναίκα η οποία μετά τον τραγικό θάνατο της οικογένειάς της σε ένα αεροπορικό δυστύχημα, αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση αφού ανακαλύπτει ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά για ένα προμελετημένο σχέδιο. Θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο αυτό, υιοθετώντας την ταυτότητα μίας δολοφόνου ώστε να εντοπίσει τους ιθύνοντες.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγών επωμίστηκαν οι Stuart Ford, Greg Shapiro και ο Mark Burnell. Η Paramount θα συντονίσει τις διαδικασίες για την  παγκόσμια διανομή της ταινίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Rhythm Section συνιστά μία σύγχρονη διασκευή του πρώτου από την σειρά μυθιστορημάτων με τίτλο “Stephanie Patrick”, τα οποία έχει γράψει ο Mark Burnell.