The Death of Stalin: Το νέο trailer για την κωμική διαδοχή του Στάλιν

Ποιός ήταν τελικά ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι;
28 Σεπτεμβρίου 2017 20:38
The Death of Stalin: Το νέο trailer για την κωμική διαδοχή του Στάλιν

Ο δημιουργός Armando Iannucci των The Thick of It και Veep, κάθισε για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη με το In the Loop, το 2009.

Ύστερα από μία δεκαετία περίπου, επανέρχεται δριμύτερος – ενορχηστρώνοντας την βιογραφία του Στάλιν, με τίτλο The Death of Stalin.

Ουσιαστικά αποτελεί μία ντοκουμενταρίστικη-κινηματογραφική σύνθεση που εμπεριέχει και πολιτική σάτιρα η οποία επικεντρώνεται στο τελευταίο διάστημα διακυβέρνησης του Ρώσου δικτάτορα. Το εν λόγω θέαμα αποβλέπει στο να αποδώσει με καυστικό τρόπο και το κοινωνικό κλίμα που δημιουργήθηκε στην Σοβιετική Ένωση αφού αυτή η πολιτική φυσιογνωμία απεβίωσε το 1953. Το ιστορικό αυτό έργο  αφορμάται από το μυθιστόρημα των Fabien Nury και Thierry Robin French.

Το υπέρλαμπρο cast αποτελείται από  τους: Steve Buscemi, Jason Isaacs, Andrea Riseborough, Paddy Considine, Simon Russell Beale, Rupert Friend, Michael Palin, και ο Jeffrey Tambor.

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, η αυλαία για το The Death of Stalin έχει προγραμματιστεί στις 20 Οκτωβρίου του 2017 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη κάνει ένα πέρασμα  από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο.