Downsizing: Νέο trailer για έναν τοσοδούλη μελλοντικό κόσμο

Η ανθρωπότητα μπορεί να επιβιώσει και σε μέγεθος συσκευασίας δώρου
29 Σεπτεμβρίου 2017 07:59
Downsizing: Νέο trailer για έναν τοσοδούλη μελλοντικό κόσμο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του ComingSoon, η Paramount Pictures κυκλοφόρησε νέο trailer για την τελευταία δουλειά του δις βραβευμένου με το Χρυσό Αγαλματίδιο, Alexander Payne (Sideways ,The Descendants), το επιστημονικής φαντασίας φιλμ Downsizing.

Στο Downsizing κεντρικό ρόλο έχουν αναλάβει ο Matt Damon (The Bourne Identity, Saving Private Ryan) και η Kristen Wiig (Ghostbusters, Saturday Night Live).

Όταν στο προσεχές μέλλον, η επιστημονική κοινότητα θα κληθεί να  διαχειριστεί το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και του υπερπληθυσμού, θα διαπιστωθεί πως μόνο η λύση της συρρίκνωσης είναι πλέον βιώσιμη. Ο Paul και η σύζυγός του, Audrey, θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να ξεχάσουν την νοοτροπία που είχαν μέχρι τότε. Θα αντιληφθούν πως είναι αναγκαίο να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες ενός μικρότερου μεν αλλά εξίσου απαιτητικού κόσμου. Δεν θα αλλάξουν μόνον κατοικία αλλά και συνήθειες, “ανακαινίζοντας” μια για πάντα την ζωή τους.

Στο cast του Downsizing συμπεριλαμβάνονται και οι: Christoph Waltz, Hong Chau, Jason Sudeikis και η Laura Dern. Η Paramount  βρίσκεται πίσω από την παραγωγή.

Η εν λόγω ευφάνταστη κινηματογραφική  μυθοπλασία ενδέχεται να προταθεί ακόμη και ως υποψήφια για Όσκαρ, αφού σαν concept έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικά σχόλια και η διανομή της ταινίας για την Αμερική θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου του 2017.