The Irishman: Το γκανγκστερικό όνειρο του Scorsese παίρνει σάρκα και οστά

Με τους Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci και Harvey Keitel
25 Σεπτεμβρίου 2017 02:38
The Irishman: Το γκανγκστερικό όνειρο του Scorsese παίρνει σάρκα και οστά

Το ονειρικό project του Martin Scorsese σηματοδοτεί την επιστροφή του βραβευμένου και θρυλικού σκηνοθέτη στο είδος των γκανγκστερικών ταινιών. Ο λόγος φυσικά για το "The Irishman" στο οποίο εξιστορεί την μυστηριώδη εξαφάνιση του Jimmy Hoffa και του εμπλεκόμενου δολοφόνου του Frank Sheeran, μια υπόθεση που μέχρι σήμερα παραμένει άλυτη, έχοντας αποκτήσει φήμη αστικού θρύλου. 

Και φυσικά οι λάτρεις του Scorsese θα πρέπει να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αφού συγκροτεί τον δυνατότερο "θίασο" που έχει μαζέψει ποτέ απο όλες τους τις ταινίες, με ονόματα θρύλους όπως οι Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino και Harvey Keitel. Οι πρώτες φωτογραφίες από το πλατό του Irishman βρήκαν το δρόμο τους στο διαδίκτυο και δείχνουν τον Scorsese, μαζί με τους Pesci και De Niro σε μια σκηνή στη Νέα Υόρκη. 

 

The Irishman - Set photos

Ο Scorsese έχει δηλώσει πως δεν θα είναι απλά μια ωδή στις γκανγκστερικές του ταινίες και πως θα προσπαθήσει να κάνει κάτι διαφορετικό από τα κλασικά φιλμς του, Goodfellas και Casino. Για να ξεδιπλωθεί το επι δεκαετιών κουβάρι της ιστορίας, ο Scorsese σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το τεράστιο budget που του δόθηκε σε μια αντιγηραντική CGI τεχνολογία -παρόμοια με αυτή του Rogue One- στον πρωταγωνιστή De Niro. Το επιπλέον budget που χρειαζόταν για το εν λόγω εγχείρημα απέτρεψε πολλά στούντιο του Χόλιγουντ να τη χρηματοδοτήσουν και -όπως δήλωσε ο Scorsese- δε θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς την αρωγή του Netflix, που ανέλαβε την παραγωγή. 

Το The Irishman έχει προγραμματιστεί για να βγει στους κινηματογράφους και την υπηρεσία του Netflix το 2019.