The Front Runner: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Ο φακός απαθανάτισε τον Hugh Jackman ως Gary Hart
19 Σεπτεμβρίου 2017 14:15
The Front Runner: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του The Front Runner και μάλιστα από τον ίδιο τον Hugh Jackman. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανήρτησε στο Twitter το στιγμιότυπο που τον απεικονίζει ως γερουσιαστή Gary Hart της παράταξης των Δημοκρατικών.

Το εν λόγω πολιτικό δράμα του Jason Reitman που βασίζεται στο βιβλίο του Matt Bai ‘All the Truth Is Out, αφορά την πολιτική σταδιοδρομία και την καμπάνια του συγκεκριμένου επιφανούς προσώπου που είχε βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των Η.Π.Α το 1988. Η εκστρατεία του Gary Hart για την διεκδίκηση του τίτλου του πλανητάρχη απέτυχε παταγωδώς. Τα σχέδιά του ναυάγησαν εξαιτίας του σκανδάλου που ξέσπασε γύρω από το όνομά του για την εξωσυζυγική σχέση που φερόταν να έχει με το μοντέλο-ηθοποιό Donna Rice, γεγονός που τον οδήγησε να αποσυρθεί τότε από τα κοινά.

Το cast του The Front Runner συμπληρώνουν οι: Vera Farmiga, Mamoudou Athie, Josh Brenner, Kaitlyn Dever, Sarah Paxton, Ari Graynor,Tommy Dewey, Molly Ephraim, Spencer Garrett,Toby Huss, Mike Judge, Alex Karpovsky, Mark O’Brien, Kevin Pollack, και ο Steve Zissis.