Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού: Το ελληνικό trailer της νέας ταινίας του Λάνθιμου

Πρεμιέρα στη χώρα μας στις 2 Νοεμβρίου
18 Σεπτεμβρίου 2017 14:33
Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού: Το ελληνικό trailer της νέας ταινίας του Λάνθιμου

Η Feelgood Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το ελληνικό trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, The Killing of a Sacred Deer. Ο ελληνικός τίτλος της είναι "Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού" και μέσω του trailer μάθαμε πως θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου. Το νέο φιλμ του δημιουργού του Οσκαρικού "Αστακού" και του "Κυνόδοντα", είναι σε σενάριο του ιδίου και του Ευθύμη Φιλίππου, καθώς έχει βραβευτεί για Καλύτερο Σενάριο στο Φεστιβάλ Καννών 2017.

Σύνοψη της ταινίας:

Ο Steven (Colin Farrell) είναι ένας διαπρεπής καρδιοχειρουργός, παντρεμένος με την Anna (Nicole Kidman), μία καταξιωμένη οφθαλμίατρο. Είναι ευκατάστατοι και ζουν ευτυχισμένοι με τα δύο τους παιδιά, την έφηβη Kim (Raffey Cassidy) και τον δωδεκάχρονο Bob (Sunny Suljic). O Steven έχει αναπτύξει φιλική σχέση με τον Martin (Barry Keoghan), ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, ορφανό από πατέρα, το οποίο έχει υπό την προστασία του. Τα πράγματα παίρνουν ολέθρια τροπή όταν ο Steven συστήνει τον Martin στην οικογένεια του. Το νεαρό αγόρι αναστατώνει τον κόσμο τους και υποχρεώνει τον Steven να επιλέξει ανάμεσα σε μια ακραία θυσία ή τον κίνδυνο να χάσει τα πάντα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell και Nicole Kidman, ενώ τη φωτογραφία της ταινίας επιμελείται, ο Θύμιος Μπακατάκης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του Killing of a Sacred Deer με ελληνικούς υπότιτλους.