Downsizing: Το πρώτο trailer για έναν κόσμο δυσανάλογα μεγάλο

Ο άνθρωπος επιβιώνει ακόμη και μια σταλιά!
14 Σεπτεμβρίου 2017 05:56
Downsizing: Το πρώτο trailer για έναν κόσμο δυσανάλογα μεγάλο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του EW, o Alexander Payne που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του Downsizing μοιράστηκε κάποιες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το όλο ευρηματικό concept αυτού του επιστημονικής φαντασίας φιλμ.

Όταν οι επιστήμονες εφευρίσκουν τρόπο να  συρρικνώσουν την ανθρωπότητα λόγω του υπερπληθυσμού, ο Paul (Matt Damon) και η σύζυγός του, η Audrey (Kristen Wiig) αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τις στρεσογόνες ζωές τους  ώστε να υποβληθούν και οι ίδιοι σε διαδικασία σμίκρυνσης και να μετοικίσουν σε μία νέα λιλιπούτιων διαστάσεων κοινότητα— μία απόφαση που θα σημάνει το έναυσμα για καθοριστικής σημασίας αλλαγές στην κοσμοθεωρία τους.

O Payne δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το Downsizing φαντάζεται τι ενδέχεται να συμβεί σε περίπτωση υπερπληθυσμού και κλιματικής αλλαγής. Κάποιοι Νορβηγοί επιστήμονες λοιπόν, ανακαλύπτουν πώς να συρρικνώσουν τους ανθρώπους έως και 5 ίντσες προτείνοντας πολύ σοβαρά αυτή η μετάβαση του πληθυσμού από μεγάλοι σε μικροί να διαρκέσει από δύο έως τρεις αιώνες. Προϋποτίθεται κάτι που είναι κανονικά παράλογο, αλλά εκφράζεται με απόλυτη σοβαρότητα ... Μας ενδιαφέρει περισσότερο να κάνουμε ταινίες με ανθρώπινη χροιά, αλλά το Downsizing  συνιστά μία ενδιαφέρουσα οπτική  μέσω της οποίας μπορεί να ειδωθεί η εποχή μας”.

Το Downsizing έχει επιστρατεύσει ένα πολύ δυνατό cast συμπεριλαμβανομένων και των Laura Dern και Christoph Waltz. Η Paramount, που έχει αναλάβει την παραγωγή, ίσως θελήσει να διεκδικήσει και μία υποψηφιότητα στα Όσκαρ, καθώς η πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις Η.Π.Α . στις 22 Δεκεμβρίου του 2017.

Ακολουθεί το πρώτο trailer: