Hellboy: Rise of the Blood Queen | Ο Daniel Dae Kim αντικαθιστά τον Ed Skrein

O πρώην πρωταγωνιστής του Hawaii 5-0 ως Major Ben Daimio
13 Σεπτεμβρίου 2017 15:49
Hellboy: Rise of the Blood Queen | Ο Daniel Dae Kim αντικαθιστά τον Ed Skrein

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, η Lionsgate επικοινώνησε με τον Daniel Dae Kim του Lost ώστε να αντικαταστήσει τον Ed Skrein (Deadpool) στον ρόλο του Major Ben Daimio, του Ιάπωνα ήρωα στην ομώνυμη σειρά comic Hellboy.

Ο Skrein αποχώρησε από το cast διότι θεώρησε πιο ταιριαστό και κατ’ απαίτηση του κοινού να ενσαρκώσει κάποιος άλλος ηθοποιός με την αντίστοιχη εθνική προέλευση τον εν λόγω χαρακτήρα  ώστε να είναι πιο αντιπροσωπευτικός του Major Ben Daimio όπως ακριβώς περιγράφεται στα comic. Έτσι θα είναι πιο πιστή η αναπαράσταση της παραπάνω μορφής με βάση και το πώς την εμπνεύστηκε και ο δημιουργός του, Mike Mignola.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Kim σε προσωπική ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε: “το μονοπάτι προς την ισότητα σπανίως είναι εύκολο”.

Αν όντως κλείσει ο Kim την συμφωνία με το στούντιο, θα κληθεί να υποδυθεί τον Major Ben Daimio, ένα μέλος του Γραφείου Παραφυσικής Έρευνας και Άμυνας (BPRD), που έχει την δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε ιαγουάρο σε όποιο ερέθισμα του πυροδοτήσει θυμό ή πόνο.

Την σκηνοθεσία του Hellboy: Rise of the Blood Queen  υπογράφει ο Neil Marshall. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα.