Νέο trailer για το The Disaster Artist του James Franco

Η καλύτερη χειρότερη ταινία όλων των εποχών εμπνέει
12 Σεπτεμβρίου 2017 15:40
Νέο trailer για το The Disaster Artist του James Franco

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, σήμερα κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του The Disaster Artist. Η ταινία είναι βασισμένη στα γυρίσματα του cult φιλμ The Room (2003) με τον James Franco να υποδύεται τον Tommy Wiseau. Μάλιστα, η πρεμιέρα της έγινε εχθές στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο. Η ερμηνεία αυτή του Franco έχει εκλάβει αρκετά θετικά σχόλια μέχρι στιγμής, ώστε να πιθανολογείται από μερικούς ότι μπορεί και να διεκδικήσει ακόμη και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Το The Disaster Artist αφορμάται και από το βιβλίο του Greg Sestero και του Tom Bissell. Πρόκειται για μία κινηματογραφική μυθοπλασία σε σκηνοθεσία του James Franco την οποία επιμελήθηκαν σεναριακά ο Scott Neustadter και ο Michael H. Weber. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι: Vince Jolivette, James Weaver και Evan Goldberg. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Los Angeles και στην California.

Πρωταγωνιστούν οι: James Franco, Dave Franco, Seth Rogen, Alison Brie, Zac Efron και ο Bryan Cranston.

Η διανομή του The Disaster Artist έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 8 Δεκεμβρίου του 2017. Ακολουθεί το καινούργιο trailer: