Ο Tommy Wiseau τρολάρει το Knives Out 2 - "Το Χόλιγουντ με φοβάται"

Ο δημιουργός του “The Room” θέλει να παίξει στο sequel
24 Μαΐου 2021 14:50
Ο Tommy Wiseau τρολάρει το Knives Out 2 -  "Το Χόλιγουντ με φοβάται"

Το Knives Out 2 αποτελεί ένα από τα πολυαναμενόμενα φιλμ των επόμενων ετών, καθώς θα αποτελέσει μια μεγάλη παραγωγή του Netflix, η οποία θα γυριστεί στα μέρη μας αυτό το καλοκαίρι.

Το sequel που έχει αναλάβει σε σενάριο και σκηνοθεσία ο Rian Johnson θα συνεχίσει το μυστήριό του με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig ως Benoit Blanc, αλλά και με ένα επικό ανσάμπλ καστ για άλλη μια φορά.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι στο Knives Out 2 θα βρίσκονται οι Edward Norton, Dave Bautista, Janelle Monae, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr. και Kate Hudson.

Τώρα, μέσα από το Twitter ο Tommy Wiseau, δημιουργός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της "χειρότερης-καλύτερης" ταινίας όλων των εποχών, του "The Room" είπε να βάλει υποψηφιότητα για να συμμετάσχει στο cast του Knives Out 2, φυσικά με το δικό του ακαταμάχητο στιλ. 

Όλη η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Michael H. Weber, σεναριογράφος του "The Disaster Artist" της ταινίας που βασίστηκε τα γυρίσματα του "The Room", έκανε tweet μια φωτογραφία με τον Tommy Wiseau γράφοντας στη λεζάντα “Βάλτε τον στο Knives Out 2 βρε δειλοί”. Λίγη ώρα μετά, ο ίδιος ο Wiseau έκανε retweet τη συγκεκριμένα εικόνα, λέγοντας "Δεν είμαι δειλός! Μα γιατί το Χόλιγουντ φοβάται τόσο;". 

Δείτε τη φωτογραφία που συζητήθηκε στο Twitter παρακάτω:

Φυσικά και ο Wiseau τα είπε όλα αυτά χαριτολογώντας, αλλά θα ήταν ωραίο να βλέπαμε και μία απάντηση από τους δημιουργούς της ταινίας.

Τέλος, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ηθοποιός τρολάρει το Χόλιγουντ, αφού και παλιότερα είχε κάνει cast τον εαυτό του ως νέο Joker, ενώ είχε προσφερθεί να σκηνοθετήσει και το Spider-Man 4, το υποτιθέμενο sequel δια χειρός Sam Raimi που τελικά ποτέ δεν έγινε.