The Man Who Invented Christmas - Official Trailer

Τελικά τίνος ιδέα ήταν η “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία”;
07 Σεπτεμβρίου 2017 07:01
The Man Who Invented Christmas - Official Trailer

Το πρώτο trailer του The Man Who Invented Christmas κυκλοφόρησε και ήδη όσοι δηλώνουν fan των Χριστουγέννων, μπορούν να χαρούν πριν ακόμη φτάσει αυτή η γιορτή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Collider, το παραμύθι του Καρόλου Ντίκενς “Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” θα επιστρέψει επί της οθόνης με μία πιο ριζοσπαστική αφήγηση.

Η αυθεντική μυθοπλασία του κλασικού αυτού Άγγλου λογοτέχνη η οποία αγαπήθηκε όσο ποτέ από μικρούς και μεγάλους, έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των λαϊκών αφηγήσεων ακόμη και 175 έτη μετά την έκδοσή του. Το νέο όμως concept της παραγωγής αυτής που βασίζεται στο εν λόγω  μυθιστόρημα έχει ως πρωτοτυπία το ζωντάνεμα των ηρώων την στιγμή που ο Κάρολος Ντίκενς τους συλλαμβάνει ως χαρακτήρες πάνω στον δημιουργικό του οίστρο. Οπότε θα δούμε τον συγγραφέα να συνδιαλέγεται και να αλληλεπιδρά με τα δρώντα πρόσωπα του διάσημου αυτού έργου του.

Ο Bharat Nalluri επιμελείται την σκηνοθεσία του φιλμ ενώ το σενάριο υπογράφει η Susan Coyne. Ο Dan Stevens του Legion ενσαρκώνει τον Ντίκενς και ο Christopher Plummer υποδύεται τον Scrooge που αυτόν τον χειμώνα θα κλείσει τα 88 του χρόνια και αντιμετωπίζει τα Χριστούγεννα με τον γνωστό καυστικό του τρόπο, προφέροντας το δηκτικό σχόλιο “Humbug”.

Το The Man Who Invented Christmas καταφτάνει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου του 2017, την Ημέρα των Ευχαριστιών.