The Crow Reborn: Το "Κοράκι" απέκτησε νέα φωλιά!

Θα πετάξει ξανά στη μεγάλη οθόνη
03 Σεπτεμβρίου 2017 07:47
The Crow Reborn: Το

Αν και έχουν πραγματοποιηθεί και άλλα remake, χωρίς όμως την επιτυχία που γνώρισε η καθεαυτού ταινία του Alex Proyas, με τον πρόωρα αδικοχαμένο Brandon Lee, εντούτοις η Sony Pictures εξέφρασε τo ενδιαφέρον της για μία ακόμη κινηματογραφική απόπειρα πάνω στην cult ιστορία του The Crow.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, η εν λόγω μυθοπλασία με έντονα τα στοιχεία του μεταφυσικού, θα πάρει αυτήν την φορά τον τίτλο The Crow Reborn.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του "Κορακιού" ίσως δούμε τον Jason Momoa, ενώ έχει προταθεί στον Corin Hardy να αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας. Ακόμη βέβαια δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα για αυτά τα ονόματα.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκεται ο Kevin Misher για λογαριασμό της Misher Films μαζί με τις Highland Film Group and Electric.

Στο πρώτο φιλμ του 1994, ο Lee υποδύθηκε τον ήρωα που επιστρέφει από  τους νεκρούς για να εκδικηθεί για την δολοφονία του ίδιου και της συντρόφου του. Ήταν η τελευταία εμφάνιση του εν λόγω ηθοποιού, με τον τραγικό θάνατό του στα γυρίσματα να σημαδεύει μια για πάντα την εν λόγω κινηματογραφική αφήγηση.