You Were Never Really Here: Το νέο trailer της ταινίας του Joaquin Pheonix

Ο οποίος βρίσκεται σε μία κρίσιμη αποστολή διάσωσης
01 Σεπτεμβρίου 2017 18:22
You Were Never Really Here: Το νέο trailer της ταινίας του Joaquin Pheonix

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, το διεθνές trailer του You Were Never Really Here, του θρίλερ που σκηνοθέτησε η Lynne Ramsay κυκλοφόρησε πλέον online. Σε αυτό το αγωνιώδες θρίλερ μυστηρίου που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Jonathan Ames, πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix ως ο Joe, ένας πρώην στρατιωτικός και πράκτορας του FBI. Καλείται και πάλι στην ενεργό δράση καθώς έχει επιφορτιστεί με έργο του την διάσωση της Nina, της έφηβης κόρης ενός πολιτικού από ένα κύκλωμα σωματεμπορίας στην Νέα Υόρκη.

Τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται και το πανδαιμόνιο δεν αργεί να έρθει. Διάφοροι κύκλοι διαφθοράς επιδιώκουν να συγκαλύψουν την υπόθεση με παρασκηνιακές κινήσεις. Ο Joe θα προσπαθήσει να σταματήσει το ‘κακό’ στην ρίζα του. Προτιμάει να χρησιμοποιήσει αντί για όπλο ένα τσεκούρι. Ένας κύκλος βίας και αίματος ανοίγει και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα.

Η επίσημη πρεμιέρα του You Were Never Really Here δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη όσον αφορά την διανομή του στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες.