Ένα κόκκινο μπαλόνι στο παράθυρο του σπιτιού του Stephen King

Κανείς δεν ξεφεύγει από το ‘Αυτό’
30 Αυγούστου 2017 06:53
Ένα κόκκινο μπαλόνι στο παράθυρο του σπιτιού του Stephen King

Η κατοικία του Stephen King βρίσκεται στο Bangor, του Maine, συνιστώντας  εδώ και χρόνια πόλο έλξης για εκατομμύρια θαυμαστές του συγγραφέα που επισκέπτονται την περιοχή. Πρόσφατα ένα κόκκινο μπαλόνι φιγούραρε σε ένα από τα παράθυρα της πρόσοψης του σπιτιού.

Το Bangor θα μπορούσε να είναι μία πιστή εκδοχή της φανταστικής πόλης Derry και εν όψει μάλιστα της προώθησης της ανερχόμενης κυκλοφορίας του IT, η τουριστική κίνηση στην περιοχή έχει αυξηθεί αισθητά ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Στην Ελλάδα η ταινία θα προβληθεί στις 28 Σεπτεμβρίου.

Απ’ ό,τι φαίνεται και ο ίδιος ο King είναι ενθουσιασμένος για το φιλμ, αφού στις 29 Αυγούστου του 2017, στο πρόγραμμα ενός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού του Bangor, στον Z 107.3 ακούστηκε πως όντως ένα κόκκινο μπαλόνι ήταν ευδιάκριτο στα μάτια κάθε περαστικού που πλησίαζε την έπαυλη του King. Ο υπαινιγμός στην ιστορία του ‘Αυτό’ με τον φρικιαστικό και σατανικό κλόουν Pennywise είναι οφθαλμοφανής λοιπόν.

Πολύ ευρηματική η σκέψη του Stephen King, οφείλει να ομολογήσει κανείς, και να ανατριχιάσει. Για ρίξτε μια ματιά και στο βίντεο που ακολουθεί.