Blade Runner 2049: Νέες αφίσες για το δυστοπικό σύμπαν του Villeneuve

Έτοιμοι για ένα ταξίδι στον κόσμο των blade runners και των androids;
26 Αυγούστου 2017 18:10
Blade Runner 2049: Νέες αφίσες για το δυστοπικό σύμπαν του Villeneuve

Οι Warner Bros. και Sony Pictures κυκλοφόρησαν τις νέες αφίσες για το sequel του Blade Runner και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω. Ο Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners, Aririval) μαζί με τον κινηματογραφιστή Roger Deakins ανέλαβε το sequel του Blade Runner του 1982, με τον Ridley Scott να ασκεί καθήκοντα παραγωγού αυτήν την φορά. Το σενάριο υπογράφουν οι Hampton Fancher και Michael Green (American Gods, Logan, Green Lantern, Murder On The Orient Express). 

Σε αυτό το φουτουριστικό και δυστοπικό περιβάλλον με ανδροειδή, αποικίες σε άλλους πλανήτες και μεταποκαλυπτικά σκηνικά εν έτει 2049 τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade runner του LAPD, ο Officer K (Ryan Gosling), επιχειρεί να αποκαλύψει ένα μυστικό που θα ανατρέψει τις ευαίσθητες ισορροπίες του παρόντος του, ενώ συναντάει και τον πρώην ομόλογό του Rick Deckard (Harrison Ford) που είχε χαθεί από προσώπου γης εδώ και πολύ καιρό.

Στο Blade Runner 2049 πέρα από τον Ryan Gosling και τον Harrison Ford, το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista και ο Jared Leto. 

Το Blade Runner 2049 που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2017.