Tulip Fever: Νέο "αποκαλυπτικό" trailer με την Alicia Vikander

Στον πυρετό της τουλίπας και του έρωτα
24 Αυγούστου 2017 16:47
Tulip Fever: Νέο

Σε σκηνοθεσία του Justin Chadwick (The Other Boleyn Girl, Mandela: Long Walk To Freedom), το Tulip Fever είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Ελλάδα, στις 24 Αυγούστου του 2017. Αυτό το δράμα εποχής που τοποθετείται χρονικά την περίοδο του 17ου αιώνα, ανέλαβε να διανείμει η Weinstein Company. Ακούστηκαν μάλιστα και φήμες ότι η εν λόγω  εταιρεία θα έκανε τελευταία στιγμή πίσω, ώστε να υπάρξει το ενδεχόμενο να καθυστερήσει και άλλο η ημερομηνία κυκλοφορίας του έργου.

Το πρώτο red band trailer της ταινίας που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, είναι πράγματι αποκαλυπτικό. Τον κεντρικό άξονα της ταινίας συνέχει η ιστορία ενός ορφανού κοριτσιού (Alicia Vikander) που ζει στο Άμστερνταμ και αναγκάζεται να παντρευτεί με έναν πλούσιο και ισχυρό έμπορο (Christoph Waltz). Με αυτήν την ένωση υπογράφει ένα συμβόλαιο που την σώζει από τις στερήσεις μίας μίζερης ζωής. Ο θυελλώδης έρωτάς της με έναν ζωγράφο (Dane DeHaan) την παρασύρει ώστε πλέον να σκέφτεται πώς να λύσει τον ανεπιθύμητο γάμο της. Οι δύο παράνομοι εραστές ρισκάρουν τα πάντα επενδύοντας στην αγορά της τουλίπας , ελπίζοντας να πλουτίσουν τόσο ώστε να σταθούν στα πόδια τους και ελεύθεροι πια από ό,τι τους δεσμεύει να ζήσουν μαζί από εδώ και πέρα.

Το cast του Tulip Fever απαρτίζεται από δυνατά ονόματα όπως οι: Alicia Vikander, Dane DeHaan, Christoph Waltz, Holliday Grainger, Jack O’Connell, Zach Galifianakis, Dame Judi Dench, Matthew Morrison, Tom Hollander, Cara Delevingne, Cressida Bonas και David Harewood.