Blood Honey trailer: Ένα τσίμπημα αρκεί για να φέρει τον θάνατο

Πρώτα ήρθε ο τρόμος και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες
08 Αυγούστου 2017 04:06
Blood Honey trailer: Ένα τσίμπημα αρκεί για να φέρει τον θάνατο

Το καναδικής παραγωγής θρίλερ τρόμου Blood Honey θα κυκλοφορήσει από την 1η Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες με την αρχή να γίνεται στο Τορόντο, σε διανομή της Northern Banner Releasing. Την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Jeff Kopas (An Insignificant Harvey). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Robert Budreau και Ryan Reaney.

Η υπόθεση του έργου ακολουθεί την Jenibel Heath (Grimes-Beech) σε μία επιστροφή στο πατρικό της, δέκα χρόνια μετά την μυστηριώδη αυτοκτονία της μητέρας της, για να βοηθήσει τα αδέρφια της να φροντίσουν τον ετοιμοθάνατο πατέρα τους. Η Jenibel που πρόκειται να κληρονομήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας και της επιχείρησης μελισσοκομίας της οικογένειας της, μαθαίνει πως μία τρομακτική σκευωρία έχει στηθεί εναντίον της. Τα πράγματα παίρνουν μία αναπάντεχη τροπή και η κοπέλα προσπαθεί να επιβιώσει από έναν τρομακτικό εφιάλτη.

Ο Jeff Kopas δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η ταινία επηρεάζεται από τα κλασσικά θρίλερ της παλιάς σχολής, όπως τα Rosemary’s Baby, Vertigo, The Shining, και Jacob’s Ladder. Είναι μια εντελώς απρόβλεπτη και ρεαλιστική ιστορία που πιστεύουμε ότι οι φίλοι του κινηματογράφου θα απολαύσουν πραγματικά."

Στο Blood Honey πρωταγωνιστούν οι: Shenae Grimes-Beech (The New Beverly Hills 90210), Gil Bellows (The Shawshank Redemption), Don McKellar (The Sensitive Skin), Rosemary Dunsmore (Orphan Black), Natalie Brown (The Strain)και ο Ken Mitchell (The Astronaut Wives Club).

Tags: