To "Soldado" υπόσχεται να είναι ακόμη πιο δυνατό από το "Sicario"

To Soldado θα κάνει το Sicario να μοιάζει με κωμωδία!
05 Αυγούστου 2017 14:00
To

Σύμφωνα με τα λεγόμενα αυτά του σεναριογράφου Taylor Sheridan, το Soldado (στα ισπανικά: Ο Στρατιώτης) υπόσχεται να ανεβάσει κατά πολύ περισσότερο τους παλμούς, ξεπερνώντας με διαφορά το επικό Sicario (Ο Εκτελεστής).

Η δήλωση αυτή αποτελεί οπωσδήποτε πρόκληση ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η απόφαση για το sequel μίας από τις πιο εμβληματικές ταινίες του 2015, του αστυνομικού θρίλερ Sicario, είναι βέβαιο πως ήταν πολύ αναπάντεχη. Η σχετική ανακοίνωση φαίνεται να ξάφνιασε το κοινό δεδομένου του καθηλωτικού φινάλε με το οποίο ολοκληρώθηκε η κορυφαία αυτή ταινία του Denis Villeneuve χωρίς κενά ή ασάφειες.

Ο Taylor Sheridan επιστρέφει για να επιμεληθεί το σενάριο της συνέχειας του. Στο Soldado, ο Josh Brolin, ο Benicio del Toro και ο Jeffrey Donovan θα ερμηνεύσουν τους γνώριμους χαρακτήρες που υποδύθηκαν στην πρώτη ταινία, ενώ η επιλογή του Stefano Sollima (ACAB-All Cops Are Bastards, Suburra) στην θέση του σκηνοθέτη  είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Collider, ο Sheridan μίλησε για το πώς προέκυψε η ιδέα για το sequel του Sicario:

" Όταν τους είπα ότι εγώ θα το γράψω (το σενάριο), ζήτησαν την παραδοσιακή γραμμή της υπόθεσης για το στούντιο και όλα αυτά, και είπα: «Όχι, όχι, όχι, παιδιά. Η πρώτη ήταν πρωτότυπη. Πρόκειται να φύγω  από αυτήν αλλά θα επανέλθω στο θέμα και οπότε να ορίστε». Εκείνοι με εμπιστεύτηκαν να το κάνω αυτό, και μετά το διάβασαν και ήταν σαν να λένε« Ω, να πάρει! Θα γίνει ο κακός χαμός». Κάνει το πρώτο να μοιάζει με κωμωδία. Ναι. Δεν είμαι ο τύπος που ζητά να γράψει μία συνέχεια”.

Τα γυρίσματα του Soldado συνεχίζονται ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας του από την Sony Pictures.