The Cannonball Run: Θα αναβιώσει ο θρυλικός αγώνας δρόμου;

O Rawson Marshall Thurber 'πάει με τις μπάντες' για το remake
05 Αυγούστου 2017 12:50
The Cannonball Run: Θα αναβιώσει ο θρυλικός αγώνας δρόμου;

O σκηνοθέτης Rawson Marshall Thurber, σε μία εμφάνισή του στο πάνελ της Television Critics Association για την προώθηση της νέας του YouTube κωμικής σειράς “Ryan Hanson Solves Crimes on Television”, μίλησε και για τα μελλοντικά του σχέδια. Ανάμεσα στα project που ετοιμάζει συγκαταλέγεται και το remake του The Cannonball Run, της blockbuster περιπέτειας με τους αγώνες ταχύτητας που γνώρισε τεράστια απήχηση το 1981.

O Rawson Marshall Thurber θέλει και πάλι τσίτα τα γκάζια, και τον εξιτάρει η ιδέα να μπουν ξανά οι αγωνιστικές ομάδες στην γραμμή εκκίνησης για να σπιντάρουν οι τροχοί σε μία ξεχωριστή κινηματογραφική αναβίωση του όλου concept.

Στις κλασσικές ταινίες Cannonball Run II (1984) και Speed Zone (1989)που ακολούθησαν το επιτυχημένο άνοιγμα του πρώτου φιλμ,  εξακολούθησαν να πρωταγωνιστούν εκκεντρικοί οδηγοί σε έναν παράνομο αγώνα δρόμου που δεν υπήρχαν κανόνες. Οι ερμηνείες των Burt Reynolds, Roger Moore, Sammy Davis Jr., Peter Fonda, Frank Sinatra, Shirley MacLaine, Telly Savalas, Adrienne Barbeau, Farrah Fawcett ,  Dean Martin και του Jackie Chan άφησαν εποχή.

Ο Thurber ενθουσιασμένος δήλωσε χαρακτηριστικά για το remake του The Cannonball Run: “Θεωρώ ότι ζούμε στον ύστερο ή τρέχον κόσμο του Fast and Furious. Οπότε δεν νομίζω ότι το Cannonball Run δεν μπορεί να παραβγεί με το Fast and Furious. Είναι στο δικό του πεδίο, αλλά σίγουρα θέλουμε να το αξιοποιήσουμε και με την διασκέδαση της “Συμμορίας των 11”, και  να τα συνδυάσουμε μαζί. Θα πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό από το Fast and Furious, αλλά θα πρέπει προφανώς να έχει και μεγάλη δράση με αυτοκίνητα”.