Death Wish trailer: Ο ζόρικος Bruce Willis πραγματοποιεί αιματηρές ευχές

Και κάνει μονάχα το χατίρι για μία τελευταία επιθυμία
05 Αυγούστου 2017 04:28
Death Wish trailer: Ο ζόρικος Bruce Willis πραγματοποιεί αιματηρές ευχές

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το remake του Death Wish με μουσική υπόκρουση από το “Back in Black” των ACDC. Στο trailer βλέπουμε έναν ζόρικο Bruce Willis να υποδύεται τον ρόλο που ερμήνευσε ο Charles Bronson τη δεκαετία του ‘70.

Το πρωτότυπο concept αυτού του θρίλερ δράσης ακολουθεί τον Dr. Paul Kersey, έναν γιατρό που επιστρέφει ως αδυσώπητος εκδικητής για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έπληξε πριν καιρό την οικογένειά του. Ο άνδρας αποφασίζει να πάρει τον Νόμο στα χέρια του. Αναζητάει συνεχώς τους ενόχους για τον θάνατο της συζύγου του και την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η κόρη του κατά τη διάρκεια της διάρρηξης στο σπίτι τους. Σύντομα, εξοικειώνεται επικίνδυνα με την ιδέα να αποδίδει από εδώ και μπρος δικαιοσύνη στους θύτες στην καλύτερη περίπτωση με ένα απλό τράβηγμα της σκανδάλης. Στην χειρότερη… ας πούμε ότι γίνεται περισσότερο ευρηματικός!

Η Eli Roth σκηνοθετεί τη νέα έκδοση της ταινίας, με το σενάριο να υπογράφει ο Joe Carnahan, και το cast να απαρτίζουν -πέρα από τον Bruce Willis- οι Vincent D'Onofrio (Daredevil), Dean Norris (Breaking Bad) και Jack Kesy. Το Death Wish αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α από την Metro-Goldwyn-Mayer Pictures στις 22 Νοεμβρίου.