Downrange trailer: Μία εκδρομή δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει τόσο λάθος!

Η νέα θρίλερ ταινία του Ryuhei Kitamura
02 Αυγούστου 2017 11:30
Downrange trailer: Μία εκδρομή δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει τόσο λάθος!

Ανάμεσα στα φιλμ που συμμετέχουν στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Toronto (TIFF),  συγκαταλέγεται και το  ανερχόμενο θρίλερ Downrange που είναι για γερά νεύρα. Για την εν λόγω ταινία τρόμου επιστρατεύτηκε ο περίφημος σκηνοθέτης Ryuhei Kitamura (The Train Meat Midnight, Versus, Godzilla: Final Wars). Η παγκόσμια πρεμιέρα του Downrange στο Midnight Madness έχει δρομολογηθεί για αυτόν τον Σεπτέμβριο και, αν κρίνει κανείς από το trailer, ο τρόμος και η αδρεναλίνη χτυπάνε κόκκινο.

Την επιμέλεια του σεναρίου έχει αναλάβει ο Joey O’Bryan (Motorway, Fulltime Killer). Το Downrange πραγματεύεται το ξέγνοιαστο road trip μίας παρέας έξι φοιτητών που θα πάρει μία εντελώς διαφορετική τροπή.  Η πορεία των νεαρών ανακόπτεται όταν αναγκάζονται να σταματήσουν το αυτοκίνητό τους σε μία ερημική τοποθεσία για να αλλάξουν το λάστιχο. Ενώ έχουν παρκάρει στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου και προσπαθούν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα, γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι το μικρό αυτό ατύχημα μόνο τυχαίο ήταν. Το ελαστικό τους τρύπησε εξαιτίας μίας σφαίρας. Με το όχημά τους αχρηστεμένο, οι έξι φίλοι έχουν κολλήσει στην μέση του πουθενά ενώ βρίσκονται στο στόχαστρο ενός αόρατου σκοπευτή που τους σφυροκοπάει ανελέητα καθώς εκείνοι πασχίζουν να ξεφύγουν από το καταραμένο μέρος όπου έχουν παγιδευτεί.

Στο Downrange παίζουν οι: Kelly Connaire, Stephanie Pearson (Insidious: Chapter 2), Rod Hernandez-Farella, Anthony Kirlew, Alexa Yeames (The Originals) και ο  Jason Tobias (Notorious).

 

Tags: