Leatherface: Αυτό είναι το νέο teaser poster

Η αφίσα του Leatherface προκαλεί ρίγη
28 Ιουλίου 2017 17:03
Leatherface: Αυτό είναι το νέο teaser poster

Σε διανομή από τις Lionsgate και Millennium Films, κυκλοφόρησε το νέο teaser poster του Leatherface, μετά και το πρώτο αιματηρό red band trailer. Ουσιαστικά πρόκειται για το προοίμιο του Τhe Texas Chainsaw Massacre, το prequel της κληρονομιάς αυτής που άφησαν οι δημιουργοί Tobe Hooper και Kim Henkel το 1973. Στα χνάρια που άφησαν οι προαναφερθέντες, βαδίζουν σήμερα και οι σκηνοθέτες Julian Maury και Alexandre Bustillo, με το σενάριο να ανήκει στον Seth M. Sherwood.

Aρκετά χρόνια πριν τα τεκταινόμενα του Τhe Texas Chainsaw Massacre, παρακολουθούμε τον φρικιαστικό πρόλογο αυτού του αιματοβαμμένου θρίλερ τρόμου. Μαθαίνουμε για το σκοτεινό παρελθόν της διαβόητης οικογένειας των Sawyer, με τον μικρότερο γιο να μεταλλάσσεται σιγά σιγά μέσα από μία σειρά μακάβριων συμβάντων στον αιμοδιψή δολοφόνο, γνωστό ως “Leatherface”.

Στο Leatherface παίζουν οι: Stephen Dorff (Blade), Vanessa Grasse (Roboshark), Sam Strike (EastEnders) και Lili Taylor (The Conjuring).Η πρεμιέρα έχει δρομολογηθεί για τις 21 Σεπτεμβρίου στο DIRECTV και τον Οκτώβριο σε περιορισμένη κινηματογραφική κυκλοφορία.