Ο Spider-Man ήταν στο Iron Man 2 και δεν το πήραμε χαμπάρι

Δείτε τη σκηνή που έκανε ντεμπούτο ο Peter Parker του Tom Holland
28 Ιουνίου 2017 05:10
Ο Spider-Man ήταν στο Iron Man 2 και δεν το πήραμε χαμπάρι

Εφτά χρόνια μετά επιβεβαιώνεται μια θεωρία που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο σχετικά με τον νέο Spider-Man. Ο Tom Holland επιβεβαίωσε πως ο Peter Parker του έκανε ντεμπούτο στο Marvel Cinematic Universe στο Iron Man 2 πίσω στο 2010, όπου σε μια σκηνή ένα νεαρό αγόρι αντιστέκεται σε ένα ρομπότ και συναντά τον Tony Stark. Μιλώντας στο Comicbook.com είπε:

Μπορώ να το επιβεβαιώσω από σήμερα αυτό. Κυριολεκτικά συζητούσα με τον Kevin Feige (επικεφαλής Marvel Studios) πριν από 20 λεπτά. Πιθανώς να έκανα ένα πολύ μεγάλο αλλά παλιό spoiler, αλλά τώρα είναι εκεί έξω και είναι cool. Μου αρέσει η ιδέα πως ο Peter Parker ήταν στο σύμπαν από την αρχή του. 

Την επίμαχη σκηνή της συνάντησης του μικρού Parker με τον νυν μέντορα του Iron Man aka Tony Stark μπορείτε να τη δείτε παρακάτω. 

Επιπροσθέτως, ο Feige επιβεβαίωσε πως ο Peter Parker δεν είναι ο μοναδικός Spider-Man που είναι μέλος του MCU. Υπάρχει και ο χαρακτήρας ονόματι Miles Morales, ο οποίος στα comics έχει αναλάβει αρκετές φορές τον ρόλο του Ανθρώπου Αράχνη. Το που ακριβώς υπάρχει και πότε θα τον συναντήσουμε μένει να φανεί.

Το Spider-Man: Homecoming κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου.