Ημέρα Star Wars: Γιορτάζουμε τη May the 4th!

Με βίντεο και άρθρα αφιερωμένα στο αγαπημένο μας franchise
04 Μαΐου 2017 13:51
Ημέρα Star Wars: Γιορτάζουμε τη May the 4th!

H 4η Μαΐου μπορεί για κάποιους να μην λέει τίποτα όμως στον κόσμο της pop κουλτούρας είναι ημερομηνία ορόσημο. Η May The 4th ή αλλιώς Star Wars Day είναι η "Παγκόσμια Ημέρα Star Wars" και αφιερώνεται εξ' ολοκλήρου στο λατρεμένο σύμπαν του George Lucas με διάφορες γιορτές, events και happenings ανά τον κόσμο. Με την άνθιση του franchise, ύστερα από το The Force Awakens, η δίψα για Star Wars έχει αυξηθεί και στην Ελλάδα καθώς σήμερα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις σε μαγαζιά και χώρους των μεγάλων αστικών κέντρων και όχι μόνο. 

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται και για μια μεγάλη γιορτή του marketing και της... κατανάλωσης αφού σήμερα και μόνο γίνονται διάφορες εκπτώσεις σε merchandise, όπως μπλούζες, αξεσουάρ και παιχνίδια. Τα αφιερώματα όμως δεν λείπουν όπως και διάφορα διαφημιστικά, όπως αυτό της Nokia για τη νέα σειρά smartphones της

Ο σκηνοθέτης του The Last Jedi, Rian Johnson, είχε ένα μήνυμα για τους fans παρέα με τον θρυλικό συνθέτη John Williams

To Screenrant έφτιαξε ένα ειδικό βίντεο όπου αναπαρίσταται η θρυλική σκηνή του "Trench Run" από το A New Hope με... LEGO τουβλάκια!

Στο παρακάτω βίντεο o Mark Hamill, κατά κόσμον γνωστός ως Luke Skywalker, χαρακτηρίζεται από το αστείρευτο του χιούμορ και κάνει φάρσες σε ανυποψίαστους fans ντυμένος ως Darth Vader. 

Ο συμπρωταγωνιστής του Mark Hamill, John Boyega, που υποδύεται τον Finn στη νέα τριλογία έκανε το ίδιο ντυμένος Stormtrooper. Όλα για καλό σκοπό φυσικά αφού αφορούν το φιλανθρωπικό ίδρυμα Force for Change. 

Εδώ θα δείτε έναν κοστουμάτο, σχεδόν αγνώριστο, Mark Hamill να συστήνει στο κοινό το "Star Wars: A New Hope" στην Α' τηλεοπτική πρεμιέρα του το 1984. 

Μια μέρα όπως αυτή δε γίνεται να μη ντυθείτε και κατάλληλα. Ορίστε μερικές ιδέες για το πως θα ντυθείτε στη Star Wars Day από το Celebration 2017. 

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Jimmy Fallon γιόρτασε και αυτός τη May the Fourth με ένα επικό μοντάζ, όπου οι χαρακτήρες του Star Wars τραγουδούν το κομμάτι "All Star" των Smash Mouth. 

 Εδώ στους Unboxholics έχουμε κάνει και μερικά άρθρα αφιερώματα για τη σειρά το παρελθόν και το παρόν της. 

 Δεν θα μπορούσε να λείπει και η μεγαλύτερη γιορτή που ακούει στο όνομα Star Wars Celebration, όπου έγιναν πολλά αξιομνημόνευτα γεγονότα.

Star Wars Celebration: Η πραγματική γιορτή του Star Wars

Το σύμπαν του Star Wars μας επιφυλάσσει και ένα άκρως αναμενόμενο παιχνίδι και φυσικά αναφερόμαστε στο Star Wars: Battlefront II. Δείτε για ακόμη μια φορά το πρώτο trailer του. 

Το πλήρες και εκρηκτικό trailer του Star Wars: Battlefront II

Και για το κλείσιμο αφήσαμε το καλύτερο. Το φετινό έτος σηματοδοτεί την 40η επέτειο του Star Wars και φέτος αναμένεται το όγδοο επεισόδιο της σειράς. Απολαύστε το teaser trailer του The Last Jedi αλλά και τα όσα μυστικά κρύβει. 

Star Wars: The Last Jedi | Όλα όσα μάθαμε από το trailer και το Celebration

Το πρώτο trailer του Star Wars: The Last Jedi προκαλεί ρίγος

Μην ξεχνάτε... May the Fourth be with You!