Αμφίβολο το μέλλον του Spider-Man στο MCU;

Τι συμβαίνει με την αμφίρροπη σχέση Marvel Studios και Sony Pictures
31 Μαρτίου 2017 05:00
Αμφίβολο το μέλλον του Spider-Man στο MCU;

Σίγουρα όλοι οι fans του Ανθρώπου Αράχνη θα πρέπει να χαίρονται που ο αγαπημένος τους χαρακτήρας απέκτησε την δική του θέση στο σύμπαν όπου ανήκει, αυτό του Marvel Cinematic Universe, ύστερα από μια μικρή αλλά σημαντική εμφάνιση στο Civil War, καθώς και τον ερχομό του "Homecoming". Όλα αυτά όμως επιτεύχθηκαν ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ Marvel Studios και Sony Pictures, σε μια σχέση που δεν είναι και η πιο ομαλή. Τις φήμες που θέλουν τη σχέση των δύο στούντιο να διαλύονται σύντομα ενισχύει η πρώην επικεφαλής της Sony Pictures, Amy Pascal, η οποία υποστηρίζει πως ο Spider-Man θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το MCU μετά το από το sequel του Spider-Man Homecoming.

'Ένα από τα πράγματα που νομίζω εγώ πως είναι συναρπαστικά με αυτή την εμπειρία, είναι πως δεν έχεις πολύ συχνά στούντιο να δουλεύουν μαζί για μία ταινία. Για την ακρίβεια, μπορεί και να μη συμβεί ποτέ ξανά αφότου κάνουμε το sequel (του Homecoming). Και αυτό επειδή οι Sony, Disney και Marvel αποφάσισαν πως είναι σωστό να αφήσουν τον Peter Parker και τον Spider-Man να συμμετάσχει στο MCU και να δουλέψουν με τους τύπους της Marvel και να παράγουν αυτήν την ταινία. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ σπάνιο πράγμα για να κάνουν τρεις εταιρίες και πολύ λαμπρό εκ μέρους τους...

Μπορεί, από την άλλη, οι ισχυρισμοί της Pascal να είναι αποκαρδιωτικοί για τους fans του MCU, όμως το Forbes σε δικό του δημοσίευμα, αντικρούει τα λεγόμενα της και αναφέρει πως ο Spidey του Tom Holland έχει ήδη υπογράψει για να εμφανιστεί σε πολλές ταινίες της Marvel. Συγκεκριμένα, λέγεται πώς μετά το Avengers: Infinity War θα του έχουν απομείνει δύο ακόμη Spider-Man ταινίες στο συμβόλαιο του, συν μία εμφάνιση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα θέλαμε να δούμε τον Spider-Man εκτός MCU. Περιμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια.  

Το Spider-Man: Homecoming θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 6 Ιουλίου.