Godzilla vs Kong | Οι σεναριογράφοι συγκεντρώθηκαν σε ένα δωμάτιο

Για να αποφασιστεί το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος
11 Μαρτίου 2017 08:46
Godzilla vs Kong | Οι σεναριογράφοι συγκεντρώθηκαν σε ένα δωμάτιο

Το Kong: Skull Island παίζει στους κινηματογράφους από τις 9 Μαρτίου, η Legendary όμως κοιτάει ήδη το επόμενο βήμα. Με το μυαλό στην τελική σύγκρουση του King Kong με τον Godzilla, το studio συγκέντρωσε τους σεναριογράφους του σε ένα δωμάτιο για να αποφασιστεί η τύχη του κινηματογραφικού σύμπαντος. Επικεφαλής της προσπάθειας ο Terry Rossio του Pirates of the Caribbean.

Το σύμπαν ξεκίνησε το 2014 με το Godzilla του Gareth Edwards. Μετά το τωρινό Kong: Skull Island αναμένεται το Godzilla: King of the Monsters το 2019 για να καταλήξουμε κάποια στιγμή στο περιβόητο Godzilla vs. Kong.

Η ομάδα των σεναριογράφων περιλαμβάνει τους Patrick McKay και J.D. Payne (Star Trek Beyond, Star Trek 4), Lindsey Beer (The Kingkiller Chronicles), Cat Vasko (Queen of the Air), T.S. Nowlin (Maze Runner, Pacific Rim: Uprising), Jack Paglen (Transcendence, Alien: Covenant) και J. Michael Straczynski (Babylon 5, World War Z, Sense8). Όπως αναφέρει το THR, το σενάριο δε θα γραφτεί συλλογικά από όλους αυτούς. Θα πέσουν οι ιδέες στο τραπέζι και θα επιλεχθεί ο σεναριογράφος με την καλύτερη.